Fixar och donar i lägenheten!

Tjenixen! Idag gick jag upp vid sju för att spendera hela dagen i nya lägenheten! Har tagit dit rätt mycket saker, men mycket är kvar. Har börjat spackla i vardagsrummet och imorgon ska jag och pappa måla. Toan ska också fixas sen kan jag flytta in resten.
Vill ta dit sängen redan ikväll så jag kan sova första natten, men det tyckte inte pappa var bra eftersom vi ska måla imorgon. Men va fasiken, vi ska ju inte måla i sovrummet? Vill ju sova däär. Så går han inte med på det så tänker ja ta dit en madrass så länge. Bara för att jag älskar min lya!

Nu ska jag kika ett avsnitt av gossipgirl säsong 2 som jag köpte i ullared. Ikväll blir det mys med Mr. D


I know you love me, xoxo gossip girl


Ullared!


Imorgon bär det av till ullared med två goa tjejer! Nu ska här shoppas ;) /A.

Inflyttningsfest hos Eric!

Hej hopp! 

Igår hade Eric inflyttningsfest på majorsallén. Var en lyckad kväll! Började vid 19 hos han sen vidare till bowlingen och tillbaka på efterfest hos Eric. Trevligt folk och trevlig fest! 


Redo för party!


Vi köpte en barbara till eric som vi döpte till Candy! Haha


Brudarna!


Linda, Eric, Andreas, Vikor


Turtorduvorna :)

Ikväll blir det lugnt för imorgon ska vi till Ullared! Ska bli roligt. Ha en skön lördag! /A.

Solsidan!

Sitter och kikar på solsidan på tv4play, så bra!


/A.

Lucky me

Jag har världens bästa vänner. Älskar er så sjukt mycket! Ni är underbara allihop, vart ni än är så finns ni alltid hos mig. Puss på er mina fina /A.


True friendship last forever

Vår-shopping!

Lite nytt i garderoben :) NU kan våren gärna komma!


Marinblå kavaj med beiga detaljer på armbågarna,  HM 349kr


Blomming tubtopp klänning, HM 299kr


/A.

Ännu en toppen helg över


Hallo där.
I fredags hade jag min 21 års fest här i källaren. Skit kul hade vi! Tack för alla fina presenter<3
Runt 21 begav vi oss vidare till "the view" och tog varsin drink. Jag drack Orgasm, skit god drink! Hemma hos mig gjorde jag Piña colada till mig och hanna, mums på det. Lyxade till det lite när det var födelsedagsfirande ;)

Sen gick vi till bowlingen, men när vi kommer dit så släpper inte vakterna in orawan för hon var för full. Så jag ringer en taxi till henne, men när den kommer så vägrar hon sätta sig i den utan säger att hon inte är så full. Så vi försöker igen, men hon kommer inte in. Kunde ju knappt stå rakt så inte så konstigt...men hon tänker inte gå hem. Så jag & hanna får stå och försöka förklara för henne att ända sättet för henne är att åka hem. Men NEJ det vill hon inte. Sen ringer vi snälla Eric som kommer och hämtar oss, så kör vi hem orawan och sen tillbaka vid bowlingen igen vid 23. Jippie, nu börjar partyt för mig! Där inne partar vi loss och dansar och har kul. Sen började alkoholen ta rätt mycket på mig med...hehe.

Här kommer lite bilder från kvällen














Tack för en toppen kväll mina godingar! /A.


Nu mera 21 år

Tjenixen :) Idag strålar solen i Lidköping, underbart! Startade dagen på UM med hanna, sen köpte jag årskort på friskis och gymmade lite med Alex. Hur skönt som helst! Shit vad jag har saknat att träna, mår så jävla bra av det. Har även legat 10 min i solariet, inte fel det heller.

Igår fyllde jag 21 år, nu är jag verkligen vuxen. Snart flyttar jag med, åhåhåh. Åt lite födelsedagslunch på 3B med Hanna. Fick en söt liten bok av henne, tack vännen :)
På kvällen lagade mor och far super god mat. Till förrätt blev det Räkcocktail, Huvudrätt ris och baconlindad kyckling med bönor och till efterätt Budabest tårta. MUMS.

Fick nödvändiga saker till lägenheten, typ dammsugare, durkslag, köksknivar, stekpanna, grytor m.m 
Mormor hade gjort ett jätte fint album till mig med bilder från min student. Tack så mycket! Jätte fint :)



Mina paket


Bild från middagen

Imorgon blir det fest hos mig!! Ska bli skit roligt! See you at the club ;) /A.

Tisdag!

Hej hopp :)
Nu är det lite vår i luften! Snön håller på att smällta bort och det är några plusgrader. Hoppas det kan hålla i sig så nu. Igår åkte jag till Daniel på kvällen och sov hos han. Blev dock inte mycket sömn, (4 h?!) nått sånt..han började ju jobbet kl.8 så då fick ja köra in oss till stan.

Nu har alla mina kurser kört igång på komvux:

Religion A
Naturkunskap B
Webbdesign

Känns riktigt skönt och kul! Snart flyttar jag också, Im so happy!! :)

Snart blir det luncha på stan med Lindu, fårse vart vi går och käkar någonstans. I em ska jag hem till hannisen och hjälpa henne och laga pajer för ikväll kommer min och tillys familj hem till dem. Ska bli jätte mysigt :) Saknas en söt liten tillan dock! Men du finns med oss i tankarna.
Usch de där lät ju nästan hemsk...typ som du gått bort eller nått! Så menade jag ju absolut inte, aja hoppas ni fattar :P




Ha en underbar tisdag! Puss /A.

Underbar helg

Hej mina fina! Har haft världens bästa helg. Bästa helgen på mycket länge.
Nu kanske ni undrar: Jaha, vad gjorde hon då? Ja, mina vänner det ska jag berätta nu ;)
I fredags så kom Daniel hit efter jobbet och så gjorde vi iordning oss och käkade hemlagad pizza med mina föräldrar. 

Sen digga vi på musik och drog vidare till nya gabbes "The view" shit vad snyggt det har blivit ! Ojojoj, riktigt imponerad blev jag. Daniel tog en öl och jag en zingo, jag var nykter nämligen (taxi).
Sen åkte vi vidare till bowlingen. Spelade biljard, dansade, träffade goa folk och bara hade det kul! Sen efter stängning så ville daniel till stadt, men inte jag. Så jag drog på efterfest till Vikor med lite folk och Daniel till Stadt.

Vid ca 02.30 hämtar ja Daniel utanför stadt och vi åker hem till mig. Myyyyys. Dan efter var det deg hela dagen, sen på kvällen blev det bio "the tourist" bra film. Sen sov daniel här och igår käkade vi pizza, myste och kikade på dirty dancing. Underbart!


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world... /A.

Greatest love of all

I decided long ago, never to walk in anyone's shadows
If I fail, if I succeed
At least I live as I believe
No matter what they take from me
They can't take away my dignity
Because the greatest love of all
Is happening to me
I found the greatest love of all
Inside of me
The greatest love of all
Is easy to achieve
Learning to love yourself
It is the greatest love of all

/A.


Lite sjuk

Tjo. Är lite förkyld...hade feber igår, men idag är det lite bättre. Peppa peppa..Hoppas allt är bra med er?
Sitter och dricker en kopp med kokad färsk ingefära, en färsk lime skiva och lite honung. Ska vara bra mot förkylning tyligen? Känns bra att dricka iaf :)


Färsk ingefära

Det händer rätt mkt hemska saker nu. Tex. så mördades en 20årig tjej i lägenheten över Anna i Kristiansand natten mellan lördag och söndag. Helt ofattbart! Man tror inte att sånt händer och absolut inte så nära inpå..Det var massa poliser och journalister utanför deras hus på morgonen. Sen var det ett inslag på nyhterna där de visade deras hus osv. Så sjukt obehagligt! Tack och lov att det inte hände Anna och tjejerna nått <3 Vet inte vad jag skulle tagit mig till då?! Men skänker en tröstande tanke till tjejens familj och killens familj. Hur går man vidare när man vet att man har en son som är mördare? :/

Aja nu får vi prata om nått lite roligare :) I em kommer Linda hit en sväng, ska bli roligt! Vi ska prata och försöka bestämma lite mer om våran ullared - trip.

Ni får ha en bra torsdag! Ta hand om era och nära och kära. <3 Man vet aldrig vad som händer! / A.

Back to school and reality.

Tjena!

Har varit på religonlektion nu på förmiddan mellan 10 - 12. Gick fint! Snart tillbaka för att ha Natur nu vid 14.40. Hoppas det är en intressant lektion. Lärde känna en jätte trevlig tjej idag på lektionen, kul att träffa lite nya människor!

Igår var hanna här så kikade vi på Notting Hill och drack cola & käkade goda riskakor.
Super mys <3


"Im just a girl, standing infront of a boy asking him to love her "

Ha en underbar onsdag! / A.

Nystart!

Hejhopp :)

Idag började komvux, det var introduktion osv. Imorgon börjar lektionerna till Naturkunskapen. Känns skönt att komma igång med detta nu!

Gick förbi HM på hemvägen och köpte ett par svarta spetstrosor och ett leopard linne o tillhörande trosor. Alltihop var på rea så gick på 105 spänn. Jag klagar inte! ;)

Har vart förbi Viola en sväng med. Hon var så snäll och gav mig några tallrikar, bestick, glas o kaffekoppar som hon inte använder. Perfekt! Nu är jag redo för att flytta :)

Här är en bild på vardagsrummet i lägenheten.

 

Så, vad händer ikväll?
Snart blir det mat sen tänkte jag kanske åka ut till D. Annars tänkte jag gå förbi Orawan & Adrian en sväng. Ha en skön måndagskväll! Puss /A.


Hahah



Hahaha, bäst!

Saturday fever

Hallo på er :)

Igår var en bra kväll/natt, men idag är jag trött...
Ikväll kommer Hanna & Frida hit på lite myskväll. Blir till att kika på nån bra film och dricka gott te :)

På måndag börjar jag på komvux. Är inte alls pluggsugen, men ska bli skönt att komma igång med nått. Så klockan 09.00 är det samling på röda kvarn. Be there or be square, haha.



I´m gonna love you like I never been hurt before, I´m gonna love you like I´m Indestructible.

Ha en skön lördagskväll mina vänner! /A.

Torsdag 6:e januari!

Hey :)

Idag träffade jag Alex en sväng för att gå på MQ rean, men vi gick bara in och vände. Var så sjuukt mycket folk! Kö igenom hela butiken..
Lite senare kom Hanna till mig och drack te och bara pratade och vi hade det allmänt mysigt. Vi satt och gjorde kollage i mitt fotoalbum också, blev skit fint! Älskar hade göra kollage och klippa och klistra, hur kul som helst!


Ikväll har carro vart här ( som jag förövrigt inte träffat på år och dar) vi gick till nya allvideo "hemmakväll" och köpte 3 filmer för 100 spänn.
Jag köpte the ugly truth och wedding crashes. 

 
Den filmen är så bra! Ett måste :)

Imorgon är det äntligen fredag, ska bli så roligt! Men vad ska man ha på sig? Hmm..tåls att fundera på :)
Puss på er mina fina. Godnatt! /A.

Vadå sött?


Ed hardy!

Ja, nu har jag halkat dit igen :P Kunde inte låta bli, va ju så billigt ;)


T-shirt 50% hos rydéns. Kostade 700kr från början och fick den för 350 :) Skit nöjd! /A.


Söndagsmys

Hejhopp :)
Idag vakna jag vid halv elva, skit seg. Vid två gick jag och alex en lång promenad i det fina vädret. Super härligt! Men när jag kom hem va jag verkligen skit trött så då somna jag i soffan. Har jag även städat mina skrivbordslådor och packat ner sakerna i en flyttkartong.
Nu blir det lite tv mys, köpte mig lite goda skruvar på ica precis. Ha en skön söndagskväll! /A.



RIHANNA



Jag & Linda har planer på att åka och se Rihanna i globen ! Vore inte det hur coolt som helst???! Rihanna är verkligen grym.

Nyår 2010/2011!

Hallå där :)
Nu är det alltså nytt år. Detta året kommer bli bra! 2011 it is ;)

Igår var det nyårsafton och den börjades vid 17.00 hos mig. Med lite champange och matlagning. Vi lagade tacopaj och fruktsallad till efterrätt. Jätte gott & mysigt var det :) Vi spelade "tjejmiddag" som jag fick i julklapp av mamma. Roligt spel att spela med sina vänner. Runt 21.00 ringer Linda och vill att vi ska komma till dem. Jag blev jätte taggad och ville gå, medans de andra hellre ville sitta kvar och prata. Det slutar med att de sitter kvar hos mig och jag cyklar iväg själv till den andra festen! Haha. Vafan liksom?
När jag kommer till Viktor så är det fullt ös och Linda & Linda är fulla som bara den. Vi dansar och jag blir bjuden på lakrits shot! Sen säger det bara pang och jag går också in i dimman. Vi hinner inte ens fram till torget och missar fyverkerierna. Sen försvinner dom flesta och vi är ett gäng som går tillbaka till viktor och sen vidare på efterfest till en som heter Laagen. Kvällen slutar med att jag stupar i säng 05.00, Tack alla för en riktigt bra nyår!


Redo för party!


Madde & Frida lagar mat


Jag & Madde


Fina Frida


Linda & Jag


Fullt ös hos Viktor!


Gott nytt år!!!! Its gonna be a good new year! /A.

RSS 2.0