Måndag 29 nov!

Hej & håå i kylan!
Usch vad kallt det är ute nu. Man blir inte alls sugen på att gå ut när det är så kallt.
Försov mig idag! Skulle vara på visning av lägenhet kl 12.00 och vaknade tjugo i tolv, inte så lyckat haha, men hann dit iaf. Lägenheten var jättemysig och hade riktigt bra läge. Mitt i centrum. Så ska kanske lägga ett bud på den.
Sen fikade jag med Linda på 3B, en kopp te som inte smakade så jätte gott, men med lite mjölk och socker gick den ner!Sen kikade vi lite på stan och åkte hem till mig en sväng.
Var på en visning till senare också, på östergatan. Mycket fin lägenhet, men lite för dyr!
Så får se hur det blir med lägenhet nu, men riktigt roligt är det att kika runt lite.
Nu ska jag ta bort sminket och sen krypa ner!

Enjoy life!
/A.


1:a advent!

Hej alla mysiga där ute!
Idag gick jag upp vid elva, halv tolv nån gång. Seg som en mupp, men skönt att få sova. Jag älskar att sova!
Har varit på julskyltning på staden idag med mamma. Köpte massa fint.
Bland annat:

x En svart fin klänning från Hm ( nyårsklänning?)
x svarta sammetsleggings från Åhléns
x julklapp till Ludvig & Lukas
x en concelar som funkar bra! från Åhléns

Vi fikade på 3B också. Jag åt en god skink och ostsmörgås & en kopp kaffe latte. Träffade även Johanna Nilsson och vi bestämde oss för att ta en fika tillsammans i veckan! Kul!




Ikväll har jag och mamma varit lite pyssliga och gjort egna julkort som blev jättesöta. Adventsljusstakarna är uppe och glögg och pepparkakor har det blivit. En supermysig helg med mamma & henrik har jag haft! Pappa är ju i Florida och har det gött ;)

Nu blir det duschen och sen kolla klart på filmen eat, pray and love!
/ A.

Så sant.

Taget ur hannapees blogg:

Mina stamceller. Föräldrar. Mor och far. Morsan & farsan. Älskade mamma och pappa! Dessa två personer gav mig inte bara liv, de här är två personer som varje dag i flera års tid packade min lilla rygga, klädde på mig mörklila baskern, ordnade med papper, hjälpte med läxor, blåste där det gjorde ont, tröstade bort tårar, höll mig trygg och fick mig att förstå att oavsett vad skulle det alltid finnas två personer i världen som alltid älskade mig och mina syskon över allt annat i hela världen.


Man kan ha mycket åsikter om sina föräldrar. Och till och från har jag stört ihjäl mig på mina. Som de åren då pappa alltid, alltid, alltid skulle retas på morgonen. Eller när mamma ska prata/skryta om mig för sina vänner och säger helt fel saker som absolut inte stämmer?! Eller hur de tuggar eller att pappa ska kramas fast han har en istapp på nästoppen från skidåkning. Eller som de åren jag var 100% säker på att jag var mycket SMARTARE än mina föräldrar.

...Men sen växer man upp, får lite perspektiv och upptäcker plötsligt att allt ens föräldrar är människor med egna erfarenheter och känslor precis som jag! Och att det enda de här människorna vill och gör allt för, är att jag ska vara lycklig.
Mina föräldrar har och gör fortfarande allt för mig. Och ibland kan jag bli fruktansvärd rädd för det, dels för att de en dag inte kommer finnas här men också för att jag inte vet om jag kommer kunna ge mina framtida barn allt som mamma och pappa gett mig. Kommer denna villkorslösa kärleken på köpet då man föder någon annan? Eller hur fungerar det?
Och även om kärleken kommer finnas där så är jag rädd för att jag är alldeles för egoistisk och lat för att ge mina barn så mycket tid i form av utflykter, resor och cRaZy upptåg som mina föräldrar gett mig?!


Hursomhelst. Tack mamma och pappa, för att ni orkat och velat och gjort så mycket för mig. Om jag nu inte har orken att ge tillbaks allt det ni ger mig, så har jag förhoppningsvis ekonomin i framtiden att köpa ett stort hus till er på franska rivieran ...plus alla barnbarn jag kommer föda er!


/ A.

Fredag&Lördag!

Tjo! Igår var det idol & tacos som gällde. Minnah,olle & Jay gick vidare, Spännande!
Idag har jag och mamma bakat lussekatter, mysigt värre. Sen kom Orawan & Adrian på lite fika :) Så söt är han!
Ikväll vet jag inte vad som händer? Blir väl att kolla på så mycket bättre om inget annat dyker upp.
Ha en skön lördagkväll! / A.


> Torsdag!

Hej hallå :)
Idag gick jag upp vid tio och åt lite frukost och tog det lugnt. Sen var jag hos Kristina vid två, ett bra samtal som vanligt! Tog sen bilen till ÖB och köpte lite användbara saker. Efter det åkte jag till Alex och drack te och pratade lite.
Hon var med mig på lägenhetsvisning vid 16.45, på nonnens väg. Så spännande och kul att kolla på egen lägenhet :D
Ska kolla på en på wennerbergsvägen på måndag också. Sååå roligt! Lagade goda pannkakor till middag också :)
Nu tänkte jag plocka lite i rummet om jag orkar. Är lite krasslig och seg i halsen.

Dagens låt Rihanna - S&M



/A.

Onsdag den 24:e november!

Halloj! Idag är det exakt en månad kvar till Julafton. Helt sjukt vad tiden bara springer iväg! Snart får man ju börja tänka på vad man ska ge bort i Julklapp.

Idag har jag varit hos Orawan och träffat hennes kille Majkel, adrian sov när jag kom. Gav present till orawan för hon fyller 20 imorgon! Grattis! Adrian fick sin randiga barbapappa body.

Vid tre träffade jag Linda på stan. Vi tog en fika på Garströms och sen gick vi lite på stan. Var så kul att träffa henne igen. Känns bättre nu efter att vi pratat lite.
Fick en kalender av mamma förut. En liten svart almenacka för 2011, perfekt!

Nu ska jag kika klart på Bonde söker fru!
/ A.

Dagens låt Kesha -  Take it off

Detta är så bra! Blir typ kär i Jay :)


Tisdag fylld med Snö!

Hej! Idag när jag vaknade och tittade ut genom fönstret möttes jag av ett snöoväder! Usch snön yrde som bara den ! Så idag har jag mest stannat inne. Enda gången jag satte min fot ute var vid kvart i sex då jag åkte till bowlingen för att sola med Orawan.  Jag solade bara tio minuter eftersom jag är så blek, men skönt var det :) 


Nu ska jag läsa lite i min bok som jag skickade efter på posten. Godnatt!

Dagens låt Rasmus Seebach - Engel

/ A.  

Positiv Måndag!

NU är jag hemma från Göteborg!
Puh, vilken dag. Men ack så härlig! Gillar verkligen storstadspulsen som är i göteborg..det händer hela tiden nått :)

Igår när jag och madde kom till centralen så tog vi spårvagnen till Majvallen (majorna) och lämnade våra grejjer hos Madde. Super söt liten lägenhet har hon fått tag i och jätte fint har hon inrett. Shit vad jag också vill ha mitt eget nu! Ska verkligen börja kolla på lägenheter aktivt här i Lidköping. Sen åkte vi fram till stan och träffade Frida och lunchade på ett ställe som hette fröken Olsson. Pastasallad med kyckling blev det :) Mums.
Kikade lite i affärer och sen tog vi bussen till Lindholmen där frida har sin lya. Herre jösses vilka fräscha lägenheter!! Helt nyrenoverat bara studentbostäder. Där skulle det verkligen inte vara fel att bo ;) Eget gym har de också i byggnaden.

På kvällen var jag och madde hemma hos henne och hade det riktigt mysigt med mycket prat och skratt! Gud vad jag älskar att umgås med mina vänner. Det är bland det bästa som finns.
Idag blev det shopping för mig! Tjejerna hade ju skola, så jag strosa runt själv i Nordstan :)
Hittade ett par coola stövletter, en luvtröja på rea och en randig topp från HM.

Nu ska jag ta en dusch sen blir det nog sängen för mig, är riktigt trött efter den här dagen. Kommer somna gott kan jag säga :)
En riktig toppen helg har det varit!










Dagens låt: Shakira - Waka waka

/ A.


Lördag!

Hej blogg!
Idag har jag och alex gjort stan. Vi var på loppis och sen fikade vi på sockerbruket. Köpte en liten barbapapa body till lilla goa Adrian på Hm också.

Dagens låt: Darin- Lovekiller

Sen åt vi en god middag med familjen och ikväll ska jag och Henrik på bio!
Kan ni tänka er? Jag och min bror själva? händer högst vart femte år typ! hehe, ska bli roligt.

Vi ska se Harry potter och dödsrelikerna del 1



Ha en underbar lördagskväll! / A.

Fredagsmys!

Hej fina fredag!

Idag har jag träffat Orawan som har fått en liten son som heter Adrian. Super söt!
Ska få va barnvakt åt den lilla godingen nån dag :)
Tänkt att köpa en liten body och ge honom då, hihi.

Nu blir det fredagsmyyys. Hemlagad pizza står på menyn plus idol & godis!

Ha en bra fredagskväll!


Jag hejjar på Minnah!

/A.

Bild från igår!



Detta är mitt nya hår :) I början kändes det för mörkt, men nu är jag nöjd!

/ A.

Hej torsdag!

Idag träffade jag Linda som jag inte träffat på mycket länge. Var med blandade känslor vi träffades idag och känns fortfarande konstigt mellan oss, men hoppas vi kan reda ut mer nästa gång vi ses.

Sen en sväng till Kristina och prata i en timme! Så mycket som händer nu när man kommer "tillbaka", så det är mycket man behöver prata om! Efter det cyklade jag vidare i kylan till guldvingen för att ta vaccin spruta! Så nu hoppas jag att jag slipper influensan!
Har även lagat köttfärssås och spagetti till familjen ikväll. Det blev riktigt gott :)

Tänkte börja med att köra en "dagens låt" här på bloggen.

Dagens låt är: Daniel Adams Ray - Gubben i lådan






Livet är som en bergodalbana. Ibland går det upp och ibland går det ner! / A.


Onsdagsmys!

Åh, nu har jag varit på Oljemassage. Riktigt skönt. Blev bjuden av pappsen. Är så sjukt stel i axlarna och ryggen..men nu är det bättre. Nästa gång tänkte jag köra på Thai massage, då knådar dom verkligen ut musklerna.
Nu har jag tagit på mig mjukisbyxorna, tänt ljus och ska göra lite te & ta en pepparkaka så är jag redo för att avnjuta ett avsnitt av Gossip girl! 


  

Njut av kvällen ! / A.

I want list!

1.Pannband
2.Snygga stövletter med klack
3.Svart transparent skjorta
4.partyskor
5.mobil abonnemang
5.snyggt lite tjockare halsband

Ha en fortsatt bra onsdag! /A.

Sanning

Jag ska verkligen jobba med mig själv nu så att det inte blir såhär ingen. För jag tror inte klarar av det eller nån annan gör det heller. Det har varit så sjukt jobbigt så det går inte ens beskriva.

men jag tänker inte skämmas utan istället se det som erfarenhet. Det är så mycket människor nu förtiden som mår dåligt av olika anledningar. Av detta kan jag mycket lättare förstå andra som går igenom samma sak.

och det man inte dör av det blir man starkare av!


16 november!

Hej kära blogg :) Just nu sitter jag och lyssnar på Oskar linnros och surfar runt lite.
Jag ska laga middag till familjen ikväll. Det blir pasta,kassler och broccoligratäng! Inte fel ;)
Idag har jag kännt mig yr och seg i kroppen..men tog mig ut på promenad i solskenet och det var riktigt skönt. Köpte öronproppar, tandtråd och nytt puder.

Tog ner mammas gitarr från vinden förut med..vill så gärna lära mig spela gitarr. Försökte stämma den med en stämgrejj men det var inte det lättaste. Ska försöka imorgon igen tänkte jag. Ne nu ska jag börja med maten!
Go kväll! / A.

Pastagratäng med kassler

Kasslergratäng

FEEL GOOD!


Tips för att må bra:
1. Uttryck tacksamhet.

2. Tänk positivt.
3. Jämför dig inte med andra.
4. Var snäll.
5. Vårda sociala relationer.
6. Lär dig härda ut.
7. Lär dig förlåta.
8. Sträva efter flow.
9. Njut av livets glädjeämnen.
10. Sätt upp mål och sträva dit.
11. Utöva religion eller andlighet.
12. Ta hand om din kropp


Att resa sig upp igen

Jag gav inte upp, jag klarade av det. Jag är kvar här och är en erfarenhet rikare. Jag ser mina deprissioner som erfarenheter. Jag har lärt mig mycket av detta och i framtiden kan jag se saker och ting på ett annat sätt. I´m proud of my self. 
/ A. 

Erik Hassle!



Underbar låt! Jag älskar musik! Det mår man så bra av :)

15 november!

Hej hopp!
I fredags kom madde hit en stund. Vi kikade på idol och pratade massor.
Tidigt på lördagsmorgonen åkte vi med fullpackat bil till Gränna. Mamma skulle på ayurvedakurs och jag och Henrik gick runt på A6. Vi åt sen lunch på Ikea och köpte lampor till huset. Jag köpte även lite smink till mig själv från H&M :)
Idag vaknade jag sent vid 13.00, känner mig lite krasslig. Har ändå tagit mig ut på promenad för det har jag bestämt att det ska jag gå en minst en gång om dagen.
Sen har jag börjat rensa ur garderoben lite smått.
Ikväll blir det mys framför tvn och dricka te!

/ A.


Här är jag i min nya frill!

8 november!

Heey!
Sådär. NU har jag fixat en ny blogg. Detta behöver jag. Så jag får skriva av mig lite!
Nu ska jag ringa till försäkringskassan, dra fram till stan och sen blir det klippning!
Puss & Kram
/ A


En av dom goaste katterna <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0