Victoria`s Secrets Fashion Show

Hey :)

Ikväll har jag kikat på Victoria Secrets. Så jävla snygga underkläder! 
Blev sugen på att investera in lite nytt nu :)



Imorgon är det nyårsafton! Det blir middag för fyra hos mig.

På Menyn står

Huvudrätt: Tacopaj med grönsallad 
Efterrätt: Fruktsallad med grädde
Dryck: Vitt vin

2011 kommer bli ett bra år, det känner jag på mig!
Take care / A.

Som en syster

Idag åkte Anna och ett gäng med tjejer till köpenhamn. Har umgåtts med Anna i fyra dagar nu och det är helt sjukt vad jag hade saknat henne. Och vad tror ni jag kommer göra nu?? Sakna henne igen.....

Men har bestämt att jag ska åka & hälsa på i Kristiansand nu i vår. Det ska bli av, det har jag bestämt.

Anna är som en syster för mig, vi har ett speciellt band. Ha det så bra nu och ta hand om dig!


Älskar dig!!! /A.

Bio

Ikväll blir det bio med Frida. Vi ska kika på Svinalängorna med Nomi och Ola Rapace. Hoppas den är bra!


Hade förövrigt en väldigt mysig kväll hemma hos Anna igår. Mycket prat och gott sällskap :) Kommer sakna min lilla Tillan när hon åker nu!
/A.

Rea-fynd!



Ginatricot, 90kr


Ginatricot, 99kr

/ A.

Julfirande!

Hej hoo :)
Hade en jätte mysig julafton uppe i Sthlm med familj & släkt, super mysigt verkligen! Åkte hem 09.00 med tåget på juldagen och sen blev det utgång på stadt på kvällen. Vart på förfest hos Josse i tofta och sen fick vi skjuts till stadt. Det var helt galet mycket folk där inne! Nästan för mycket..jobbigt när man tappar bort varandra.
Roligast var efterfesten helt klart :)

Två vimmelbilder från stadt



Don´t worry, Be happy!/A.

Julafton!

Nu är julmaten avdiskad och vi ska snart börja öppna lite paket här i sthlm. Hoppas ni har det bra!
God Jul önskar jag er alla :)



/A.

Dan före dopparedan!


Hoho :)

Imorgon är det Julafton och då bär det av till Sthlm i fullpackad bil! Ska bli så mysigt. Beställde tågbiljett hem på Juldagen. Ska ut och festa med tjejerna i Lidköping nämligen ;) En riktigt rolig helg att se fram emot!

Ikväll blir det "lilla julafton" med familjen :)


Ha en underbar dag! Ta hand om era nära och kära/ A.

Älskar denna låten!


Tisdag 21 december!

Hej alla glada :)

Idag fick jag reda på att mitt bud på lägenheten blev accepterat, så nu är det bara lite papper och kontraktet som ska skrivas på sen är den min!
Min egen lägenhet :) Är så sjukt glad nu! Wihoo äntligen ska jag flytta till eget place.
Senast den 1 februari får jag tillgång till lägenheten, så det är ju ganska snart. Ska bli så roligt att få fixa och inreda osv.

Idag har jag och Linda vart och solat en sväng. Jag solade bara 10 min, men skönt var det ialf! Få lite färg till jul & nyår är inte fel.
Ja, på fredag är det julafton! Vi ska åka upp tidigt på julaftonsmorgon till Sthlm. Ska bli så mysigt att fira jul med släkten, inte så ofta man träffas. Äta god julmat, klä upp sig, umgås, kika på kalle Anka, byta paket, spela spel och bara mysa.


Happy face! /A.

Helgen som gått!

Hej :)

Har haft en jätte bra helg! I lördags var det 23 års fest hos Linda ute i Saleby. Hon bjöd på jättegod Tacopaj och sen blev det dricka och wii, därefter utgång på Bowlingen! Senare vidare till motorgården, haha.

Lite bilder från kvällen










Ha en skön måndag! / A.

Fredagsmys

Hej! Nu är det fredag och helg. Snart kommer Linda och vi ska ha lite fredagsmys med godis och film. Imorgon blire fest för då fyller Linda år!! Ska bli skit kul med party. Ni får ha en skön fredagskväll!



Här kommer en gammal bild på mig och linda från - 08 /A.

JULKALASET!

Hej hopp alla tomtenissar :)

Idag gick jag upp vid åtta, gäsp! Har umgåtts med mormor som har sovit hos oss nu i två nätter, men nu har hon åkt hem. Vid ett idag var jag och Linda på Bakgår´n och lunchade. Åt jättegod soppa med vitköksbröd till. Vi satt  där och käkade och snackade i cirka två timmar, jätte mysigt. Sen gick vi en sväng på staden också!

Ikväll ska jag på julkalaset med familjen. Det ska vara i sparbankens arena och det är artisterna på bilden som ska uppträda. Ska bli roligt!

Ha en skön kväll! /A.

Underbara, älskade vänner

Idag har jag en sån dag då jag saknar mina vänner extra mycket som inte är hemma i Lisch. Anna är i Norge och hon har jag inte träffat på år och dar??! Men tur att skype och facebook finns säger jag bara. Då känns det nästan som hon är närmare än hon är.
Hanna hon är långt borta i mellanöstern närmare bestämt i Israel. Hon och Maja har snart vart där i 2,5 månad. De bor och jobbar på en Kibbutz. Hon verkar ha det undebart, men svårt att få kontakt med henne. Som tur är så bloggar hon flitigt och jag läser så mycket som jag kan!
Madde bor i Göteborg, men kommer hem varanan helg för att jobba. Försöker få till så att vi ses när hon är hemma. Har varit hos henne två gånger i majorna och hälsat på. Super mysigt har hon fått till det!
Frida bor också i Göteborg fast på Lindholmen, hon är dock nu hemma för att praktisera på KSS i skövde. Så nu hinner vi äntligen ses lite mer!

Saknar er alla så sjukt mycket mina fina tjejer! Men vet ni vad det bästa är? Att även fast vi inte hörts på ett tag och alla har olika saker för sig, så när vi väl ses så är det som man nyss setts. Allt är som vanligt. Det är det bästa med riktiga vänner, de finns alltid där vad som än händer.

Linda bor ialla fall fortfarande kvar i Lidköping, fast numera i Saleby tills hon hittar nått i stan. Så glad att jag har dig här hemma!
Alex bor också kvar i Lidköping och det är jag också jätte glad för. Mina härliga tjejer!
Jag kommer alltid finnas här för er, ni betyder alla så oerhört mycket för mig! Mina underbara fina vänner, JAG ÄLSKAR ER!


Lucia 2010!

Hejhej!

Igår var det Lucia och det blev lussande med Nova Voces. Vi samlades 07.30 vid folktandvården där vi sjöng, sen rörstrands, nordea och slutligen Portalens gymnasium. Var en jätte mysig dag och kväll!
Jag älskar verkligen Lucia :)
Det är så stämingsfullt med alla ljusen, sången och glädjen.









Hela gänget!
Vi var inte så många jämfört med tidigare år, men det var minst lika roligt för det!

/A.

3:e advent

Hej alla där ute :)

Idag är det redan tredje advent..näst nästa helg är det alltså julafton?! Måste verkligen köpa julklappar snart. 

Tänkte berätta lite om i fredags (men inte detaljerna såklart. ;)
Först var vi några stycken hemma hos en tjej som heter Linda Nord. Sen gick vi på förfest till christopher Asplund. Vi blev ett härligt gäng. Mycket skratt och alkohol! Haha. Sen vidare till bowlingen och där blev det mycket dans (bugg) I like! Var rätt mycket folk och härligt ös. Sen blev det slutligen stadt och där dansa vi tills fötterna värkte :P Hade verkligen en toppen kväll! Tack allihopa :)

Här är lite bilder från förfesten


Linda, Sandra & Sara!





Nu ska jag snart på körövning för imorgon är det lucia!
Ha en fin kväll! / A.


Fredag 10:e december! PARTY

Hallihallå!

Nu har jag vart på banken, komvux och systemet. Dax att sätta igång med fredagsstädningen av mitt rum och badrummet. Sen blire dusch och börja göra sig iordning för fest!
Tagga med bra musik!
Det är ju idolfinalen ikväll med, så hoppas vi kan se på den medan vi förfestar ;) annars får det bli att kika på reprisen!


Ha en underbar fredagskväll mina vänner! / A.

Torsdag 9:e december!

Hej!
Idag är det Anna dagen, min namnsdag alltså. Mormor ringde såklart och gratta mig, det har hon alltid gjort. Hon har nog aldrig glömt min namnsdag om jag tänker efter! Såå söt är hon :) Bästa mormor<3

Idag sov jag länge, somnade så sent igår så jag behövde sova ut. Satt vid datorn igårkväll och tog med den till sängen sen. Det är typ farligt..tiden bara springer iväg då! Så nu blir det ingen mer dator i sängen för mig, hehe.

Har vart på stan och kikat idag, sen kristina, sen hem och käka. Sedan ut i snön med Alex. Vi tog massa roliga kort :) Har även vart på banken för att kolla hur mycket min fond står i. Nu är jag skit seg och hungrig. Ska nog göra kyckling i ugn ikväll, mums.

Imorgon är det fredag!! Det innebär party! Wohooo ska bli så roligt :) Är riktigt taggad nu. Imorgon blir det systemet och inhandla lite gott ;)

Lite bilder jag och alex tog förut







Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Ni får ha en bra kväll! A.


Onsdag 8:e december!

Hello!

De blev inte lägenheten :( de är uppe och budar på 130 000 nu...
aja, de är bara och leta vidare. Jag hittar säkert nån bra snart :)

Nån som vill med till ullared???! Jag behöver åka dit och köpa julklappar...har typ inte köpt några julklappar än. Hör av er om ni är sugna på att åka dit!

Idag ska jag till Viola och käka lunch, inte fel och bli bjuden på mat. Undrar vad det blir för smarrigt?
Sen ska jag nog ta ett kik på stan.


På fredag är det party som gäller! Fan vad roligt det ska bli. Längtar jätte mycket. Frågan är vad man ska ha på sig?? Alltid detta problem......

Ni får ha en toppen dag mina tusentals läsare...ne men nån kanske läser iaf ;)

/ A.

Lagt bud!

tjooohoo :)

Var och tittade på en jättefin lägenhet igår och fastnade direkt. Så igår kväll lade jag bud på    85 000kr. Nu är det en som har budat 95 000 och nu har jag lagt 105 000. Hoppas dom lägger sig nu så den kan bli min! Hoppas hoppas. Vill så gärna ha den!

Idag ska jag till SYO på komvux och prata lite studier. Ska nog börja någon kurs till våren, så hoppas jag fått lite klarhet gällande det när jag vart där. Ikväll blir det promenad med Alex!

Nu ska jag fixa lite här hemma sen ska jag bege mig ut i snön! / A.


Jul musik!


Monday morning

Tjohoo :)
Hoppas att allt är bra med er! Med mig är det bara bra :) Har vart på toveks bil och kollat upp hur mycket det skulle kosta att byta backspegeln på audin, 2091kr. Kuuul?! Jag körde ju sönder den häromdagen (klantigt ja vet), så jag kommer väl få lägga ut det. Aja, nu har jag lärt mig en läxa.

Igår var jag som sagt i Göteborg hos mina tjejer. Tog direkttåget så jag var där vi elva, madde mötte mig i nordstan, sen mötte vi frida vid tolv. Vi skulle handlat julklappar men blev inte så mycket med det. Köpte istället ny foundation till mig själv och en sminkpensel! Sen gick vi och käkade på ett jättemysigt ställe. Jag åt en ost & skinkbaguette, mums ;) Runt halv tre tog jag & madde spårvagnen till henne i majorna. Vi drack te, pratade killar, kikade nyaste gossip girl avsnittet, kokade ägg och pratade lite mer. Sen tog jag tåget hem vid sju, en toppen dag helt enkelt!

Snart ska jag gå och kika på en lägenhet på majorsallén, spännande. Mamma & Linda ska hänga med och tycka till. Hoppas denna lägenheten är något att ha. Vill flytta nuuuu.




Ha en fortsatt bra måndag! / A.


Snöig lördag!

Hallo där :)
Var framme på stan med mamma & henrik förut. Vi skulle fikat men var så mycket folk så vi köpte med oss lite gott hem istället. Vad är det med lidköpingsbor och fika på lördagar?! Alltid smockfullt på alla caféen.

Har sålt min balklänning idag med till en tjej i Mariestad. Förlorade bara 200kr från ursprungspriset så det var gött och få in lite pengar.

Imorgon blir det att julhandla med Frida & Madde i göteborg. Tar tåget ner i morgonbitti, ska bli mysigt!
Nu ska jag fixa en cd med lite bilder på kattungarna.


Bild på bakgården, tagen igår.

Ha en skön lördag mina vänner! A.

Fredag 3 december.

Tjo :)
Det snöar mysigt i Lidköping idag!
Tredjeluckan är öppnad i kalendern, jajjemän. Alex kom hit en sväng förut på förmiddagsfika. Lite te & pepparkaka bjöd jag på. Blev lite tjöt sen begav vi oss fram till stan för lite ärenden. Alex köpte en jättesnygg mössa och lite julpyssel saker. För mig blev det inget, lika bra det ;)

Juste, det blev inte lägenheten som jag la bud på för en kille budade högre och mer ville inte vi lägga, tyvärr :(
Men nu är det bara att leta vidare. Hoppas verkligen jag hittar någon snart!

Om en timme ska jag hälsa på lite hos Dee och lillkillen, sen ikväll blir det väl idol och lite god mat förhoppningsvis. Är riktigt Party sugen, men det får nog bli nästa helg :)

Nu ska jag läsa lite i min bok " Elsas mode"


Ha en go fredag! /A.


Fredagsmusik!


Torsdag 2 december!

Hallo!
Idag ställde jag klockan på nio, bra för att vara mig! Tycker det är jätte skönt att sova länge, men blir så seg om jag sover för länge. Så nio är lagom om man inte har nått annat att gå upp till :)

Gissa vad jag gjorde igår??! La bud på ettan på sveagatan. Så spännande, om ingen budar högre så är den min! Wihoo, hoppas hoppas. Det är mycket lägenhet och flytt i mina tankar nu. Längtar verkligen till att få mitt eget!

Idag ska jag till Kristina & sen ska jag till Badhuset och simma med linda. Basta får inte glömmas heller, åh vad skönt det ska bli! Så skönt att basta nu när det är så kyligt ute. Brr!

Här kommer en bild från i somras. Vill vara brun nu, gillar inte alls att vara blekfis!



Ha en skön dag! / A.


1 december!

Hej :)
Idag är det redan första december??? Hur fort går inte tiden egentligen? Men det känns riktigt mysigt att det snart är jul :) Jag älskar julen! En underbar tid är det. Har redan köpt två små julklappar till mina kusiner.
Jag ska fram till stan snart och träffa Johanna Nilsson så då blir det att kika på lite mer julklappar.
Och i eftermiddag ska jag kolla på en till lägenhet, spännande!! :D




Ha en fantastisk dag! / A.

RSS 2.0